BOSHI - FUJITOYO

Филтрите с марка FUDJITOYO се произвеждат от компанията Boshi Industries Limited основна в Китай през 1985 г. като производство на висококачествени филтри за автомобилната индустрия и следгаранционната поддръжка. Днес вече фирмата е световно признат производител на филтри за различни марки коли – Мазда, Митцубиши, Волво и др. Нейно предимство е възможността да предложи пълната гама филтрационни продукти, включваща както маслени и горивни филтри за бензин, дизел и газ, така и въздушни, кабинни и хидравлични филтри.

Продуктите на компанията гарантирано не проявяват дефекти в материала или изработката по време на работния цикъл, препоръчан за всеки филтър. Производителят стриктно се придържа към стандартите ISO/TS16949 и ISO9001 защитени през 2004 г. Ключовите компоненти на продуктите се изработват само от вносни материали за постигане на най-високо качество.

      

Boshi Industries Limited разполага с три големи производствени бази, разположени в Донгуан, Южен Китай с обща площ от 170 000 кв.м., в които се използват високо автоматизирана механизация и оборудване, внесени от Япония, Корея и Швейцария. В допълнение, се поддържат солидни мощности за тестване издръжливостта, сигурността и добрата работа на продуктите.Дизайн и програмиране:

Уеб сайтове, дизайн, програмиране, SEO, мултимедия - Web Sense Ltd.